Dincer KÜLEKCİ - Okul Müdürü

Okul Müdürü

1978 yılında Kahramanmaraş Elbistan da doğdu. Kırşehir Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi Alanında yüksek lisans yapmıştır. 2003 yılında Bingöl Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulunda göreve başladı. Şanlıurfa Halfeti Yukarı Göklü 100. Yıl İlköğretim Okulunda ardından İstanbul da Anafartalar İlköğretim Okulu, Yaşar Paşalı İlköğretim Okulunda ve Orhangazi İlköğretim Okulunda müdür yardımcısı olarak çalıştı. Mahir İz İlköğretim Okulunda görev yaptı. Kazım Karabekir ilkokulunda müdür yardımcısı olarak çalıştı. Sonra 75.Yıl Mesut Yılmaz İlkokuluna müdür yardımcısı olarak atandı. Şu an Şehit Öğretmen Hamit Sütmen İlkokulunda Müdür olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

EĞİTİM BİLGİLERİ

21/06/2002

Lisans

Gazi Üniversitesi-Eğitim Fakültesi (Kırşehir)-İlköğretim Bölümü-Sınıf Öğretmenliği